کمک به ارتقای سطح پژوهش در زمینه موضوعات، مباحث و مفاهیم مدیریت دفاع هوایی.
جهتدهی و سمتوسو بخشیدن به مطالعات پراکندهای که درزمینه مباحث مربوط به مدیریت دفاع هوایی به انجام می رسد.
ایجاد فضا و بستر مناسب برای برقراری ارتباط با پژوهشگران و انتشار بهموقع یافتههای نوین آنان در زمینه مدیریت دفاع هوایی
ارائه ایدههای نو بهمنظور رفع نیازهای علمی و تحقیقاتی کشور در زمینه پژوهش های مرتبط با مدیریت دفاع هوایی
مقاله پژوهشی(Research Article): این نوع مقاله شامل گزارش پژوهشی مبتنی بر تحلیل دادهها است. بنابراین، میتوان آن را مقاله اصیل (Original Article) یا مقاله پژوهشی نامگذاری کرد. فرمت مقاله پژوهشی که در رشتهها و مطالعات مختلف به کار گرفته میشود، شامل موارد زیر است؛ 1- مقدمه 2- ادبیات نظری 3- روششناسی 4- یافتهها و 5 – بحث و نتیجهگیری.
مقاله مروری(Review Article): مقاله مروری ضمن ارائه خلاصه جامعی از تحقیقات در یک موضوع معین، به تحلیل روند فکری در آن موضوع میپردازد. این نوع مقالهها حسب درخواست فصلنامه توسط مراجع علمی در رشته مدیریت نگارش میشوند. این نوع مقاله باید مقالههای قبلی (پیشینه پژوهش) را مرور نموده و رویکرد غالب در آنها را در آنها شناسایی، نقد و تحلیل کند. فرمت مقاله مروری شامل موارد زیر است؛ 1- مقدمه 2- روندهای فکری(دیدمانها و رویکردهای غالب) 3- نقد و 4- نتیجهگیری.
مقاله کوتاه (Short Paper): این نوع مقاله به ارائه گزارش مختصر از دادههای تحقیق اصیل میپردازد که سردبیرها باور دارند برای بسیاری از پژوهشگران جذابیت داشته و باعث تحریک پژوهشگران برای تحقیقات تکمیلی میشود. این نوع مقاله به شدت کوتاه بوده و جزئیات پژوهشی نباید در آن منتشر شود. سخن سردبیر نمونهای از مقالات کوتاه است.
مقاله مفهومی(Conceptual Paper): این نوع مقاله، به تبیین سوالی میپردازدکه به سادگی نمیتوان به آن پاسخ داد. یک سوال مفهومی، سوالی است که اطلاعات واقعی در مورد آن چندان روشن نیست. مقاله مفهومی فاقد داده است زیرا تمرکز آن بر ترکیب و ارائه روابط جدید میان سازهها است. بنابراین، مسئولیت نویسنده به جای آزمون تجربی، شکل دهی به مباحث منطقی و تکمیلی است. فرمت این مقاله مفهومی شامل موراد زیر است؛ 1- مقدمه 2- ادبیات نظری 3- روششناسی 4- یافتهها 5- بحث و نتیجهگیری